Un primar și un fost primar din Gorj, la discuții cu Ponta

Primarul din Albeni și fostul primar din Alimpești, cu un pas în Pro România. Cei doi au stat de vorbă, joi, cu Victor Ponta și Mihai Tudose. De altfel, nu ar fi singurii primari din Gorj care au pus ochii pe Pro România.

Elena Mosor, de la PSD, fost primar în Alimpești, și Ionuț Stan, de la UNPR, primar în Albeni, au participat la întâlnirea Pro România. Cei doi s-au și fotografiat la întrunirea membrilor Pro România. La Târgu Jiu au ajuns joi Victor Ponta, Mihai Tudose, Daniel Constantin, Marian Neacșu și Sorin Câmpeanu.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis că vor fi primari care vor semna adeziunea la partidul său. Cei mai mulți sunt acum în PSD. „Şi primarii de la PSD şi ceilalţi vin să vorbească cu noi. Nu vă închipuiţi că cineva din Gorj nu vorbeşte cu mine! Nu au curaj să vă spună dumneavoastră, dar vorbesc toţi cu mine. La Gorj, salvăm ce se poate salva de pe Titanic, că Titanicul se duce în iceberg. Adică PSD, din păcate. Şi atunci, noi salvăm câţi putem să salvăm, dar nu pe toţi, că nu-i loc şi nici nu vreau. Mai există PSD în Gorj? Am luat 5 locuri în 2016 la Parlament să facem nişte lucruri pe care nu le-am făcut sau nu le-au făcut”, a transmis Victor Ponta. (A.A.)

Vizualizări: 3,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: