Nemuritorii de la Pandurii, salvaţi de pandemie

Pandurii Târgu Jiu a reuşit performanţa de a nu retrograda, deşi era pe ultimul loc în clasamentul Ligii 2. „Nemuritorii” de la Pandurii, cum au fost numiţi deja gorjenii după îngheţarea sezonului, au profitat pentru a treia oară în istorie de alte criterii de salvare de la retrogradare decât cele sportive, de două ori reuşind această performanţă şi în Liga 1.

Pandurii Târgu Jiu este cea mai norocoasă echipă în acest sezon, reuşind o salvare de la retrogradare în care, poate, doar fostul preşedinte Marin Condescu mai credea.

Acesta recunoaşte că pe criteriul sportiv echipa ar fi retrogradat, dar a beneficiat de criza provocată în fotbal de pandemia de coronavirus. „Eu am spus mereu că această echipă nu retrogradează şi nu dispare cum vor unii. Prin decizia FRF, Pandurii rămâne în Liga 2, datorită şi acestei nenorociri care s-a abătut asupra lumii şi asupra noastră, care, ca orice lucru, are şi efecte pozitive dar şi negative”, a spus Marin Condescu, care recunoaşte că, din punct de vedere sportiv, echipa ar fi retrogradat.

„Vestea este una foarte bună pentru Pandurii, dar recunosc că, din punct de vedere sportiv, echipa era retrogradată. Dar, având în vedere atâtea lucruri rele şi atâtea forţe malefice care voiau ca echipa aceasta să dispară, s-a întâmplat reversul”, a spus Condescu.

În ciuda încercărilor fostei conduceri de a duce clubul spre faliment şi a tuturor piedicilor care s-au pus echipei locale în ultimii ani, Pandurii chiar se dovedesc nemuritori şi duc mai departe tradiţia acestui club care se apropie de 60 de ani.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: