NEPI înfrumuseţează două giratorii din zona Mall Târgu Jiu

Sud-africanii de la Fondul de Investiţii New Europe Property Investments (NEPI) s-au angajat că vor amenaja pe banii lor două sensuri giratorii din preajma noului centrul comercial Shopping City Târgu Jiu. În fapt, sensurile giratorii din zona 9 Mai şi Termocentralei vor fi „dotate” cu un totem şi o fântână arteziană. Administraţia locală a fost de acord ca aceştia să amenajeze cum doresc cele două giratorii.

Sensul giratoriu amenajat în intersecţia străzii 9 Mai cu strada Victoriei arată de parcă a acolo ar fi aterizat un OZN. Asta pentru că au fost demarate lucrările pentru amplasarea unei fântâni arteziene, spun autorităţile, de către cei care au investit în realizarea noului centru comercial. În urma săpăturilor s-a creat un crater. Şi la sensul giratoriu de pe strada Termocentralei, cel din faţa Mall-ului, se lucrează de zor. Acolo va fi ridicat un totem, tot pe banii celor de la NEPI, care vor să-şi monteze acolo diverse panouri publicitare. „În sensul giratoriu se decopertează pentru că acolo se face, pe cheltuiala celor de la Mall, o fântână arteziană şi totemul acela înalt în faţa Mall-ului. Vor să sponsorizeze să facă şi acolo o fântână arteziană astfel încât să fie modernizate ambele sensuri giratorii. Acolo amenajasem noi, cu spaţiu verde”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

Pentru amenajarea sensului giratoriu de pe strada Termocentralei şi municipalitatea din Târgu Jiu a alocat fonduri, şi nu puţine. 500 de mii de lei au fost alocaţi din bani publici în acest sens. „Noi am avut sensul giratoriu efectiv. Pe acel totem se va pune partea de reclamă, partea de iluminat, panou de reclamă publicitar, arhitectural”,a  precizat directorul tehnic al primăriei.

În această perioadă municipalitatea din Târgu Jiu a început să asfalteze şi parcările din preajma blocurilor din zona noului centru comercial a cărui inaugurare este anunţată pentru mijlocul lunii octombrie.  

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: