Nici o victorie pentru juniorii CSM Târgu Jiu la turneul doi

Grupa de juniori  U14 masculin a CSM Târgu Jiu a jucat pe teren propriu meciurile din cel de al doilea turneu din Grupa D a Campionatului Naţional U14. Tinerii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu au pierdut ambele confruntări disputate în Sala Sporturilor.

Timp de două zile Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost gazda meciurilor din cadrul Turneului 2 din Grupa D a campionatului de juniori U 14. Juniorii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu  au avut două partide dificile pe care le-au pierdut. În prima confruntare, cea cu echipa din Braşov, băieţii lui Răzvan Bratoloveanu au avut o evoluţie bună, dar cu o rotaţie mai scurtă, au cedat pe final de meci. Antrenorul gorjean nu şi-a ascuns supărarea după evoluţia jucătorilor săi din cel de al doilea meci.  ”Din păcate nu am reuşit să câştigăm niciun meci, cu toate că în prima partidă am facut un joc foarte bun. Echipa din Braşov a avut o rotaţie mai bună, iar nouă, din pacate, ni s-a cam terminat benzina după sfertul 3, cum spunem noi în sport, iar Braşovul,cu o rotaţie mai lungă, aşa cum spuneam, a avut mai multe resurse fizice şi a reuşit să gestioneze finalul de meci mai bine. În ceea ce priveşte meciul 2, cu Champions, pot spune că sunt foarte supărat, şi nu prin prisma rezultatului, ci din prisma jocului şi lipsei de atitudine şi dorinţă. Nu am avut aceea răutate pozitivă, pe care am arătat-o în meciul cu Braşov. Jucătorii din Craiova au fost mai tot timpul primii la minge şi asta s-a vazut pe tabelă la sfârşit, Craiova reuşind să câştige meciul la o diferenţă de 10 puncte”, a spus antrenorul juniorilor pentru csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu CSS Braşovia Braşov, scor 61-78, şi pe cel cu ACS Champions Bucureşti - Craiova, scor 53-63. Din această grupă mai fac parte CSM Ploiești, ACS Wild Cats Baia Mare și ACSB Șoimii Albi București. 

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: