A intrat pe teren la amicalul Moldova – România să bată un fotbalist

Au fost câteva momente de panică la Chișinău, la finalul meciului amical dintre Republica Moldova și România. Un suporter moldovean a intrat pe teren pentru a lua la bătaie un fotbalist, acesta fiind oprit însă de forțele de ordine.

România a reușit să învingă Republica Moldova, scor 5-0, într-o partidă amicală disputată la Chișinău, pe stadionul „Zimbru”. Cele 5 goluri ale tricolorilor au fost marcate de către Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adi Rus.

O jurnalistă din Republica Moldova, Olivia Cucoș, a dezvăluit pentru ProSport un eveniment nefericit petrecut la finalul partidei. Tânăra a relatat faptul că unul dintre suporteri a intrat pe teren pentru a lua la bătaie unul dintre fotbaliștii naționalei Moldovei. Forțele de ordine au intervenit și l-au oprit pe bărbat înainte de a provoca un scandal imens. „Am avut un intrus. A intrat pe teren și a vrut să lovească unul dintre jucătorii noștri, dar băieții de la pază au intervenit repede. La noi este forate multă poliție în acest moment pe stadion, pentru că sunt foarte mulți suporteri, atât din România, cât și de aici. Am văzut aseară ultrașii în pub-urile din Chișinău, o nebunie totală. Toți strigau „Unire” și eu strigam același lucru cu ei”, a spus Olivia Cucoș la ProSport Special.

Galerie foto


Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: