Troupe e mulțumit de debutul lui Kottas

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut meciul din ultima etapă în fața campioanei UBT Cluj Napoca. Antrenorul Porter Troupe s-a declarat însă mulțumit de mare parte din jocul echipei sale dar mai ales de debutul bun al lui Thomas.

CSM Târgu Jiu nu a rezistat în fața campioanei, echipa lui Porter Troupe fiind învinsă la Cluj, dar antrenorul s-a declarat mulțumit de 25 de minute din acest joc. Antrenorul a recunoscut superioritatea campionilor apreciind că este o echipă foarte puternică. ”A fost un meci foarte greu, cu cea mai bună grupare din România. Echipa noastră a jucat bine vreo 25 de minute, însă echipa din Cluj s-a dovedit a fi mult mai puternică, mai ales pe teren propriu. Sunt mulțumit de felul în care am luptat timp de trei sferturi din meci. Este clar că mai avem mult de lucru. Din păcate, am pierdut, dar am văzut un debut bun al lui Thomas Kottas cu procentaje bune pentru un meci de debut”, a spus Porter Troupe după meci. La debutul său pentru gruparea gorjeană, grecul Thomas Kottas a petrecut aproape 30 de minute pe parchet, timp în care a reuşit o pasă decisivă şi numai puţin de 12 recuperări, fiind cel mai bun de pe teren la acest capitol.

Cel mai bun om al grupării gorjene a fost Dylan Frye, care a totalizat 17 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Xavier Cannefax a terminat meciul cu 9 puncte, o recuperare şi 3 pase decisive. Andriy Agafonov a strâns 7 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Căpitanul Porter Troupe a contribuit cu 6p, 2 recuperări şi o pasă decisivă.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: