Cojocaru și Cristi Popescu au demisionat de la Dăești

Fostul antrenor de la Pandurii, Călin Cojocaru, dar și secundul său, gorjeanul Cristian Popescu, au demisionat sâmbătă de la echipa din Liga 3 Viitorul Dăești. Cei doi antrenori se aflau de cinci luni pe banca tehnică a formației vâlcene.

După remiza de vineri, de pe ”Extensiv”, 0-0 cu Universitatea Craiova 2, Viitorul Dăești s-a îndepărtat de locurile de play-off din Seria a 6-a a Ligii 3.  După transferurile importante făcute de Viitorul Dăești în vară, echipa vâlceană, care a participat la barajului de promovare în Liga 2, părea favorită la câștigarea seriei, dar acum tremură serios și pentru prezența în play-off, de care o despart patru puncte, motiv pentru care cei doi antrenori au demisionat.

Conducerea clubului vâlcean a decis că până în iarnă, echipa proaspăt despărțită de Călin Cojocaru să fie coordonată de Cristian Lucian Munteanu, și el fost jucător la Pandurii. Noul principal va debuta pe banca Viitorului săptămâna viitoare, în jocul de pe teren propriu cu Petrolul Potcoava, a informat liga2.ro. Ulterior, în ultima etapă programată în 2022, echipa vâlceană va evolua în deplasare la Vedița Colonești, campionatul urmând să se reia în primăvara anului viitor, când vor mai fi de disputat trei runde din sezonul regular, iar apoi urmează play-off-ul și play-out-ul.

Ca jucător, Cristi Munteanu a mai evoluat la Progresul Pecica, FC Bihor, FC Sopron (Ungaria), Poli Iași, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari, ”U” Cluj, Viitorul Constanța, CSM Râmnicu Vâlcea, Sportul Snagov, Olimpia Satu Mare, Pandurii Târgu Jiu și Flacăra Horezu.

Vizualizări: 1,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: