Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Bancu în Liga 1

Patronul Universității Craiova a găsit deja un înlocuitor pentru Nicușor Bancu. Mihai Rotaru, îl vrea pe Valentin Țicu, jucător de 22 de ani de la Petrolul, pentru a suplini absența de lungă durată a căpitanului.

Accidentarea lui Nicușor Bancu i-a obligat pe oficialii Universității Craiova să-și regândească strategia de transferuri pentru perioada de mercato din iarnă. Căpitanul Universității Craiova a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, a fost deja operat și urmează să lipsească circa 6 luni de zile, dacă recuperarea decurge normal.

Pe postul lui, fundaș-stânga, oltenii au rămas doar cu Bogdan Vătăjelu și, din informațiile gsp.ro, oltenii l-au luat în vizor pe Valentin Țicu, de la Petrolul Ploiești. Țicu, 22 de ani, are selecții la reprezentativele României U19 (2) și U21(3), iar la Petrolul a bifat în acest sezon 20 de apariții, în toate competițiile. Poate juca fundaș stânga sau mijlocaș stânga iar în acest sezon și-a trecut în cont 2 assist-uri și s-a mai remarcat prin faptul că a creat 11 ocazii. Țicu are contract cu Petrolul până la finele acestui sezon, potrivit transfermarkt.de.

Nicușor Bancu, fundașul stânga și căpitanul Universității Craiova, a fost operat în urma accidentării suferite la meciul cu Rapid.

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: