„Nici unul dintre jucătorii de bază nu este transferabil!”

Grigoraş nu se mai gândeşte pentru viitorul sezon la salvarea de la retrogradare. A trasat deja sarcini precise conducerii şi nu vrea să lase nici un jucător de bază să plece. Mai mult, îi pune pe conducători să mai caute jucători pentru a completa lotul. Pentru că vrea un obiectiv mai îndrăzneţ pentru Pandurii.

Antrenorul pandurilor ştie că mai mulţi jucători din lotul actual au propuneri reale de a pleca de la echipă. Chiar din campionate puternice din alte ţări. „Sunt oferte pentru câţiva jucători, nu cred că sunt doar vorbe. Şi se ştiu bine jucătorii în cauză, nu trebuie să mai dau nume. Dar după ce o să discut cu domnul Condescu o să vedem ce strategie adoptăm”, a spus ieri Grigoraş care nu ar dori să renunţe la nici un jucător din lotul de bază: „Evident că eu sunt doar un antrenor, nu şi preşedinte de club. Dar adevărul e că mi-aş dori ca măcar un an de zile să rămânem cu lotul ăsta. Şi vă spun eu că apoi nu se va mai vorbi la Târgu Jiu despre retrogradare, ci de o nucă tare pentru orice echipă din Liga I!”.

Grig speră ca responsabilii din conducerea clubului să reuşească să menţină toţi jucătorii de valoare. „Sper să menţină aici toţi jucătorii pe care mi i-aş dori să rămână pentru cel puţin un an ca pentru la anul să ne propunem şi noi un alt obiectiv decât minimul necesar. Dacă vor rămâne toţi jucătorii pe care-i doresc, cu 2-3 implanturi sunt convins că putem să atacăm prima jumătate a clasamentului”, a mai spus antrenorul care a stabilit deja că pentru el nici un jucător de bază nu e transferabil: „Nici unul dintre jucătorii de bază nu este transferabil dacă se vrea să se facă ceva, indiferent de ofertă. Dacă cei din club vor reuşit să-i convingă şi verbal şi material să-i menţină ar fi foarte interesant”. Pandurii au renunţat deja la un jucător de bază în iarnă, dar cu acordul lui Grigoraş şi cu condiţia ca el să rămână până în vară: „Deja am renunţat la un jucător, la Gabi Matei, dacă vom mai renunţa la 2-3 va fi greu să-i înlocuim cu jucători de aceeaşi valoare şi să-ţi propui mai mult decât ţi-ai propus anul acesta”. Pentru că vrea mai mult decât o salvare de la retrogradare, Grigoraş le cere conducătorilor să lucreze în vacanţă pentru a mai completa lotul actual: „În vacanţă cei din conducere vor trebuie să-şi intre în rol şi să caute jucători”. În ceea ce-l priveşte Grig mai are contract cu Pandurii dar în caz că nu are cu cine lucra nu ar ezita să plece.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: