Niciun ofertant pentru Calea Eroilor. Până în 2020, nu se face nimic

Licitație fără niciun rezultat. Nicio firmă nu s-a arătat interesată să demareze lucrările pentru reabilitarea Căii Eroilor. Peste 7 milioane de lei a pus la bătaie Primăria Târgu Jiu pentru prima etapă a acestor lucrări. Și pentru că nu s-a prezentat nimeni la licitație, autoritățile vor să refacă toți indicatorii și să propună o sumă mai mare  la următorul termen.

“Am scos la licitație Calea Eroilor și nu s-a prezentat nimeni. O să refacem evaluarea. O să venim cu alți indicatori pentru că s-a dovedit că nu ar fi atractivă. E adevărat, evaluarea a fost făcută în 2017, atunci când s-au depus aceste proiecte și, după cum vedeți, sunt foarte multe modificări pe lege care nu-i determină pe foarte mulți dintre cei care dețin societăți comerciale să se prezinte la licitație. Vom face o reevaluare a proiectului în privința indicatorilor și a sumelor pe care să le alocăm”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

7,2 milioane de lei este valoarea lucrărilor licitate. Cu acești bani, firma constructoare trebuie să remodeleze pavajul, spațiile verzi, să realizeze un sistem de iluminat stradal și ambiental și să dubleze, pe tot traseul, gardurile existente ale proprietarilor, cu unul nou. Lucrările se vor realiza pe porțiunea cuprinsă între strada Popa Șapcă până la intersecția cu strada Mărășești.

„Sper să vină un Guvern care să dea importanță acestui proiect realizat foarte bine de arhitectul Dorin Ștefan. Din ceea ce văd, nu ni s-a oferit șansa de a primi o suplimentare. O folosim pe cea pe care o avem și, ulterior, încercăm să obținem și o suplimentare. Până în 2020, eu nu cred că se va realiza ceva”, a mai spus edilul.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: