Niculescu își ține în corzi jucătorii pentru calificarea în play-off!

CSC Șelimbăr, liderul clasamentului Ligii 2 după 15 etape, vine duminică la Târgu Jiu. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu este neînvinsă în amicale, câștigând două partide și terminându-le la egalitate pe celelalte trei.

Niculescu s-a declarat mulțumit de perioada de pregătire și de felul în care au răspuns jucătorii cerințelor sale și și-a tot atenționat jucătorii că nu sunt calificați în paly-off.

Fostul atacant se așteaptă la meciuri dificile în continuare, în campionat, mai ales că CSC Șelimbăr încă nu este matematic în play-off.  Totuși, având în vedere diferența de zece puncte față de primele clasate sub locurile calificabile în ”grupa promovării” și ținând cont că mai sunt doar patru etape până la finalul sezonului regulat, deci 12 puncte în joc de fiecare echipă, ceea ce afirmă acum Claudiu Niculescu este greu de crezut și este aproape imposibil ca formația din Șelimbăr să se situeze la finalul celor 19 etape sub locul 6. În plus, jucătorii au prime foarte mari promise de conducere pentru calificarea în play-off.

”A fost o perioadă lungă, zic eu, dar sunt convins că a fost și utilă, în perspectiva a ceea ce avem de făcut în această primăvară. Sunt mulțumit, am mai spus-o atunci când am revenit din Antalya, o repet acum. Sunt mulțumit de toți jucătorii pe care-i am la dispoziție. S-au pregătit foarte bine, exemplar pot spune. Au muncit, le-a fost greu, știu, i-am înțeles, dar, repet, cred eu că această pregătire va fi benefică pentru echipa noastră. Ne așteaptă meciuri grele în continuare. Matematic, nu suntem calificați încă în play-off, dar sper să o facem cât mai curând”, a declarat Niculescu, citat de liga2.ro

Antrenorul de la CSC Șelimbăr și-a sfătuit jucătorii să nu se considere ca și calificați în play-off: ”Aproape zilnic le-am spus, și în Antalya și le-am transmis că nu suntem încă în play-off din punct de vedere matematic, dar eu sunt convins că ei sunt conștienți de acest lucru și că nu ne vom culca pe-o ureche. Atât timp cât matematic nu suntem acolo, nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche și nici după aceea. Dar, în primul rând, trebuie să ne îndeplinim obiectivul pe care-l avem, să facem acel prim pas, și anume să ne vedem matematic în play-off, iar după aceea vom vedea pe mai departe ce se va întâmpla.”

CSC Șelimbăr ocupă locul 1 în Liga 2 după 15 etape, cu 32 de puncte, fiind la zece puncte peste Steaua, Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamț și FK Miercurea Ciuc, toate aflate la egalitate, pe locurile 7-10, primele sub pozițiile calificabile în play-off.

Din sezonul regulat, au mai rămas de jucat patru meciuri, iar trupa sibiană va întâlni ACS Viitorul Târgu Jiu (deplasare), CS Mioveni (acasă), CS Tunari (deplasare) și Chindia Târgoviște (acasă).

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: