Remiză în amicalul dintre Gilortul și Flacăra Horezu

Gilortul și Flacăra Horezu au remizat în cea de-a doua partidă a dublei amicale disputate în această săptămână. Scorul partidei disputate sâmbătă la Cărbunești a fost 2-2, după ce în precedentul amical scorul a fost de 4-1 pentru gorjeni.

Dacă în primul joc, disputat marți la Râmnicu-Vâlcea, gorjenii s-au impus cu scorul de 4-1, partida de sâmbătă a fost una echilibrată, iar rezultatul înregistrat la finalul celor 90 de minute a fost unul echitabil. Meciul a început cu un moment de reculegere pentru un fost jucător junior de la Gilortul, decedat în urma unui accident rutier.

Toate golurile au fost marcate după pauză.

„Bogdan Dănăricu a deschis scorul din careu, la capătul unui contraatac. Flacăra a egalat prin Lucian Iordache, cu un șut din afara careului, mingea fiind deviată de un apărător al Gilortului. Cu un sfert de oră înainte de final, Adelin Pîrcălabu a trecut din nou echipa noastră în avantaj, printr-o execuție frumoasă din apropierea punctului cu var. Grigore Ceapă s-a opus victoriei Gilortului, cu o execuție la vinclu din lovitură liberă de la 20 m”, se arată în cronica acestui meci realizată de cei de la Gilortul pentru suporterii echipei.. 

Pentru Gilortul nu au evoluat Fabian Bărănescu, Ulrich Siewe și Rareș Brujan. 

Ultimul meci amical din perioada de iarnă este programat sâmbăta, 2 martie, când Gilortul va întâlni Universitatea Craiova 2, în ultimul meci de pregătire înainte de startul oficial al sezonului de primăvară. 

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: