Vor să încheie Seria I pe primul loc

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu, liderul Seriei I, se deplasează în acest weekend la Pitești, pentru meciul din ultima etapă din prima fază a Campionatului Național. Echipa pregătită de antrenorul Vali Popescu va juca duminică, de la ora 13.00, cu CSU Pitești, într-un meci care contează pentru etapa a 10-a din Seria I. 

Prima fază a Campionatului Național rezervat juniorilor 3 a ajuns la ultima etapă din prima fază a competiției. Pentru CSM Târgu Jiu, echipă deja calificată în faza superioară a competiției, în Grupele Valoare, mai este doar un obiectiv de bifat în prima parte a campionatului, acela de a termina seria pe primul loc. Gorjenii vor să câștige și meciul de la Pitești pentru a termina în fruntea clasamentului. 

CSM Târgu Jiu este liderul Seriei I, cu 16 puncte, în timp ce echipa din Pitești este pe locul 3, cu 11 puncte. În tur, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 37-31. Acum, antrenorul Vali Popescu speră ca elevii săi să fie la fel de motivați pentru meciul de duminică, așa cum au fost pe tot parcursul campionatului. ”Am reușit să trecem cu bine peste prima fază a campionatului. Suntem pe primul loc și sper să rămânem acolo și după meciul de la Pitești”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Vlad Butoi, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

SERIA I / ETAPA 10

PITEȘTI, SALA UNIVERSITĂȚII

DUMINICĂ, 25 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00

CSU PITEȘTI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: