Niculina Stoican, fabrică de îmbuteliere a apei la Izverna

Îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican a scos pe piață nu un nou album, ci un nou tip de apă minerală și plată. Este vorba de un produs denumit "Linna", care este de altfel un diminutiv de la prenumele artistei. Produsul se dorește a fi unul revoluționar pe piața de profil. "Linna are calități extraordinare, apropiate cu cele ale apei alcaline", a explicat Niculina Stoican. Apa provine de la Izverna-județul Mehedinți, locul de baștină al artistei, unde a înființat o fabrică de îmbuteliere, cu fonduri europene.

Niculina Stoican a scos deja pe piață sticle de apă plată și minerală marca Linna, care pot fi găsite și în magazinele din Gorj, produsul fiind distribuit pe plan local de firma Enigma. Produsul ar urma să fie comercializat în toată țara, chiar și peste hotare. Prețul este unul foarte bun, spune artista.

"Este o apă cu un pH de 7.584, asta înseamnă că se apropie de apa alcalină care proprietăţi extraordinare pentru organism. Sursa de îmbuteliere este apa peșterii de la Izverna, un loc care a fost explorat și de Jacques Yves Cousteau şi care a constatat că apa are calități extraordinare. Țelul meu este ca brandul acesta să fie cel puțin la același nivel la care sunt eu profesional din punct de vedere artistic", a declarat Niculina Stoican.

Artista a explicat că a ales ca produsul să se numească Linna cu doi de "n" pentru a avea o denumire mai franțuzească, pentru atunci când va fi exportată.

Proiectul de realizare fabricii de îmbuteliere de la Izverna a fost demarat în urmă cu patru ani, iar procedurile au fost unele de durată și greoaie, spune artista. Investiția a fost realizată cu fonduri europene. Niculina Stoican a spus ce a determinat-o să demareze o astfel de afacere. "Niculina e un nume pe care eu nu mi l-am dorit, dar pe care mama și l-a dorit foarte mult și cred că nu este nimic întâmplător, pentru că mi-a oferit foarte multe satisfacții și a culminat cu acest produs care pentru mine este încă o împlinire a mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva pentru vremea în care n-am să mai pot cânta și o să trebuiască să trăiesc din ceva", ne-a mărturisit artista.
Fabrica urmează să fie inaugurată cu mult fast. Deocamdată nu a fost stabilită o dată pentru desfăşurarea evenimentului.

În momentul de față 10 persoane lucrează la fabrica de îmbuteliere de la Izverna. Marea majoritate a angajaților sunt tineri, a explicat Niculina Stoican. "Sunt câteva locuri de muncă înființate pentru început și sunt foarte fericită pentru că Dumnezeu m-a întors acolo, la mine, la Mehedinți și că pot să ajut oamenii. Noi avem angajați de la 23 de ani până la 45, chiar 50 de ani. Am căutat să am din toate categoriile de vârstă pentru că sunt foarte mulți cei care doresc să muncească", a mai spus Niculina Stoican.

Galerie foto



Vizualizări: 77,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: