Ninge în mai multe zone din Gorj

Suntem în mijlocul primăverii, mai sunt câteva zile până la Paște, dar peisajul din zona montană Rânca ne duce cu gândul mai degrabă la Crăciun. Doar în ultimele două zile, în Rânca, s-a depus un strat nou de zăpadă de aproape 20 de centimetri. Drumarii au acționat cu utilajele pentru deszăpezire ca să mențină deschisă șoseaua spre munte.

Patru utilaje au acționat pe DN 67C, între Novaci și Rânca.

"A nins abundent pe DN 67C, în zona montană. Zăpada a coborât până în Novaci. Utilajele au acționat cu lamă si material antiderapant. Patru utilaje au acționat pe acest sector de drum. Facem un apel la conducătorii auto care și-au programat vacanta de Paste în zona montana, sa nu plece la drum cu autovehicule neechipate corespunzător, în cazul în care prognozele indică temperaturi scazute", a transmis Cristi Tudor, reprezentant al Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

A mai nins și în zonele de sub munte. În Novaci, Crasna, Baia de Fier sau Polovragi, localnicii au postat fotografii în care au surprins episodul de iarnă. Aici zăpada nu s-a depus pe carosabil și nu a fost nevoie de intervenția drumarilor.

Oamenii se tem însă că ninsoarea ar putea afecta pomii fructiferi care sunt înfloriți în această perioadă

Galerie foto







Vizualizări: 2,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: