Noaptea Cercetătărilor Europeni la Târgu Jiu. Când se desfăşoară

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și Universitatea de Vest din Timișoara, vă invită să participați la evenimentul „Noaptea Cercetătorilor Europeni - 2023", finanțat de Comisia Europeană. Această experiență captivantă este dedicată științei și cercetătorilor științifici și va avea loc în data de 29 septembrie 2023, începând cu ora 17:00.

Evenimentul de anvergură se va desfășura în diverse locații, oferindu-le participanţilor o perspectivă amplă asupra lumii fascinante a științei. Sala de sport și laboratoarele Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” vor fi locul unor experimente și demonstrații captivante.

Amfiteatrul 016 din cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Constantin Brâncuși” va găzdui conferințe interesante, iar Calea Eroilor din Târgu Jiu va deveni un punct al cunoașterii.

Acest eveniment este destinat tuturor celor pasionați de ştiinţă, dornici să exploreze tainele cercetării. Participanții vor avea oportunitatea de a se bucura de prezentările speciale, printre care conferințele "Cea mai bună dintre lumi", susținută de profesorul Alexandru Mironov, și "Eclipsa din insula misterioasă," prezentată de Cătălin Beldea.

Acestui eveniment se alătură şi Asociaţia Be Teen din Târgu Jiu, care va prezenta experimentele, din cadrul proiectului Edu Power, la Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu"
 
 

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: