Promenada inimilor la Târgu Jiu. Vezi când are loc.

Clubul Rotary Târgu Jiu vă invită cu căldură la cea de-a zecea ediție a evenimentului Promenada Inimilor 2023. Această manifestare are ca scop încurajarea mișcării și promovarea unui stil de viață sănătos, indiferent de vârstă. Fiind un adevărat îndemn la activitate fizică, Promenada Inimilor 2023 se adresează tuturor celor dornici să își păstreze inima sănătoasă.

Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, și va începe în fața Bisericii Sfinții Petru și Pavel, situată pe Axa Brâncuși din Târgu Jiu. Participanții o să pornească la plimbare alături de tenismenul Florin Mergea și campioana la suliță Raluca Drăgan.

Traseul Promenadei va duce participanții pe zona pietonală până la Amfiteatrul Central, unde elevii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu vor oferi un scurt recital artistic.

Pe tot parcursul evenimentului, va fi prezentă o caravană medicală mobilă din cadrul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, oferind servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale și a glicemiei. Pentru a aduce un plus de beneficii participanților, numeroși parteneri s-au alăturat acestei inițiative oferind pachete medicale și de întreținere, printre care:

Pachete de recuperare medicală de la Dr. Băleanu Oana Luciana, Dr. Văcaru Cristina Maria și Dr. Istratie Cătălin la Centrul de Recuperare Medicală.


Consultații complete și radiografii oferite de Dr. Niculescu Bogdan la Clinica Medical One Tg-Jiu.


Pachete de analize medicale de la Tudormed Tg-Jiu și consultații la neurologie, cardiologie și psihiatrie.


Pachete de analize de la MedLife Tg-Jiu.


Consultații medicale oferite de Dr. Morega Adela, Dr. Feraru Alin, Dr. Neamţu Tatiana, Dr. Denisa Cartianu, Dr. Coman Elena.


Abonamente la sală POWER GYM.


Vouchere GREENWOOD în valoare de 100 de lei fiecare.

Pachete RilkePROD.

Acest eveniment încurajează comunitatea să adopte un stil de viață activ.


 

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: