Noi controale la transportatorii de lemne. Amenzi!

Polițiștii din Tismana au făcut marți noi controale cu privire la legalitatea transporturilor de material lemnos efectuate pe raza comunei Padeș.

“Cu  ocazia controlului efectuat, poliţiştii cu  au identificat în trafic, pe drumul auto forestier Valea Mare–Valea Motrului, o autoutilitară aparținând unei societăţi comerciale, condusă de un bărbat de 37 de ani, din comuna Padeş, care transporta 14 metri cubi material lemnos foc, esența fag, cu avizul de însoțire completat necorespunzător”, arată IPJ Gorj.

Firma a fost amendată, iar cantitatea de 14 mc material lemnos a fost confiscată și predată în vederea valorificării la Ocolul Silvic Padeș.

“De asemenea, la o altă societate comercială poliţiştii au constatat nereguli privind completarea în mod necorespunzător a avizelor de însoțire, fapt pentru care au luat măsura sancţionării contravenţionale conform Lg.171/2010, Republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 3000 lei”, a mai comunicat IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: