Zece baruri la stadionul din Târgu Jiu

Nu mai puțin de zece baruri vor funcționa în incinta stadionului de la Târgu Jiu. Alături de acestea, și un hotel cu 40 de camere. Toate spațiile vor ajunge în subordinea Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu, după care aleșii locali urmează să stabilească modul în care vor fi administrate și cum va putea municipalitatea să-și rotunjească veniturile de pe urma arenei sportive.

Raul Chiriac, directorul de investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a explicat că sunt zece spații la stadion unde vor putea fi deschise baruri. Nu sunt însă singurele spații comerciale din incinta complexului sportiv ce urmează să fie inaugurat la sfârșitul acestei luni. „Este o clădire la subsol, parter plus trei etaje, care este destinată sportivilor, presei, sală de conferințe. Etajul trei adăpostește cele 17 loje. Sunt aproape 300 de locuri pentru presă. Există un bar la acel nivel. De altfel, sunt prevăzute zece baruri pe tot conturul stadionului, astfel încât fiecare sector să aibă la dispoziție un astfel de spațiu”, a explicat Chiriac, la Radio Târgu Jiu.

Cum vor fi administrate spațiile de la stadion, urmează să stabilească municipalitatea printr-o hotărâre de Consiliu Local. Cel mai probabil, acestea vor fi scoase la licitație.

Autoritățile așteaptă să fie semnate documentele la nivelul Ministerului Dezvoltării, iar pe 26 octombrie este programată inaugurarea arenei sportive. „În această perioadă, vom emite hotărârea de Consiliu prin care se predă stadionul Direcției de Patrimoniu. După această etapă, va fi înscris în Cartea Funciară a municipiului și se va stabili modul de administrare a obiectivului. Are în componență mai multe obiecte, hotelul cu 40 de camere, este o clădire dispusă pe cinci niveluri. Similar cu spațiile hotelului, este un alt corp de clădire, P+4, care pot fi folosite pentru diverse destinații”, a mai transmis Raul Chiriac.

Vizualizări: 3,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: