Noi disponibilizări colective în zona Motru

17 persoane din zona Motru îşi vor pierde locul de muncă începând cu luna viitoare. Societatea Exploatarea Resurselor Minerale Oltenia (ERMO) renunţă la o parte din personal din cauza lipsei de activitate. Angajaţii disponibilizaţi de societatea în cauză vor fi consiliaţi de angajaţii AJOFM Gorj. Societatea va mai funcţiona doar cu opt angajaţi. 

Societatea Exploatarea Resurselor Minerale Oltenia a notificat ieri Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj în privinţa acestor disponibilizări colective. “SC ERMO SRL din Motru disponibilizează 17 persoane din cele 25 câte sunt actualmente angajate începând cu 27 mai. Motivează prin faptul că nu mai au comenzi, nu mai există cerere. Fiind vorba de o concediere colectivă, persoanele disponibilizate bor beneficia de servicii de preconcediere din partea noastră. Primesc informaţii privind locurile de muncă, cursuri de formare profesională şi poate le găsim direct loc de muncă. Vor primi informaţii şi în ceea ce priveşte documentele necesare pentru întocmirea dosarului pentru indemnizaţia de şomaj”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj. 

Nu este singura societate din zonă care a trecut la disponibilizări. Administratorii mai multor cariere private din bazinul carbonifer Motru vor da afară din angajaţi, din cauză că au pierdut principalul client, respectiv RAAN Dr. Turnu Severin.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: