Noii angajaţi de la Minprest, cercetaţi disciplinar

Societatea Minprest Serv Rovinari a finalizat procesul de angajare a celor 361 de foşti salariaţi ai firmelor sindicale. Ieri au fost încadrate ultimele trei persoane. Nici nu s-a încheiat bine acest proces că au şi apărut primele probleme. Doi nou-angajaţi sunt cercetaţi pentru abateri disciplinare.

A trecut mai bine de o lună de când au început să se facă primele angajări la Minprest şi iată că, într-un final, acestea au luat sfârşit. Dacă la finele săptămânii trecute mai erau 27 de posturi vacante, acum acestea au fost completate. “Terminarăm astăzi cu angajările şi acum avem timp să ne ocupăm şi de alte treburi. Bugetul pe anul viitor, prelungirea contractelor pe 2014. Ne-a ocupat foarte mult timp perioada aceasta de angajări. Oarecum ne-am canalizat doar pe asta şi au fost multe probleme de pus la punct. E bine că s-a terminat cu bine şi îmi pare rău că au fost numai 361 de locuri, pentru că doritori au fost mult mai mulţi”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest Serv Rovinari.

Doi angajaţi riscă să fie concediaţi

Nici nu s-au finalizat bine aceste noi angajări că au şi început să existe probleme. Doi angajaţi dintre noii veniţi sunt anchetaţi de o comisie pentru abateri disciplinare. “Nu suntem descoperiţi pe nicio zonă, numai dacă o să renunţe unele persoane între timp. E posibil, mă aştept la chestiuni de genul acesta deoarece două persoane sunt în cercetare disciplinară. Au fost angajate acum două săptămâni pe zona Rovinari. Dacă se dovedeşte ce ni s-a sesizat li se va desface contractul de muncă. Au încălcat regulamentul intern. Comisia disciplinară o să analizeze probele aduse la dosar”, a mai spus directorul Gabriel Giorgi. Dacă cei doi vor fi găsiţi vinovaţi de acuzele care li se aduc, vor fost trimişi acasă, urmând ca posturile acestora să fie ocupate de alte persoane.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: