Noii directori ai CE Oltenia îşi negociază contractele

Selecţia noului Directorat al CE Oltenia nu s-a încheiat nici după mai bine de o jumătate de an de la demararea procedurilor. Conducerea Consiliul de Supraveghere evită să mai dea vreun termen până la care să se cunoască noua componenţă a Directoratului. Preşedintele Gabriel Dumitraşcu spune că în prezent se poartă negocieri cu persoanele nominalizate în ceea ce priveşte clauzele contractuale. Numai după ce persoanele nominalizate vor semna contractul vor fi făcute publice şi numele noilor directori ai CE Oltenia.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, Gabriel Dumitraşcu, a spus că în prezent se poartă negocieri cu cei nominalizaţi pentru cele patru funcţii de director la CE Oltenia. „Comisia de Nominalizare şi Remunerare nu şi-a terminat treaba. Înainte de sărbători erau într-o discuţie legată de acceptarea mandatelor de către cei nominalizaţi. Erau discuţii de acceptarea mandatului, de forma de contract, de condiţiile mandatului, pe obiectivele de performanţă stabilite. Se negociază. Noi avem o formă de contract, o propunere cadru, dar care trebuie acceptată şi de cel care acceptă mandatul. Motiv pentru care nu poate fi impus un contract de genul acesta şi el se negociază pe clauze şi obiective.  Nu putem să anunţăm nominalizările şi să ne trezim că oamenii nu acceptă mandatul”,a declarat Gabriel Dumitraşcu, preşedintele Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia.

Cele patru persoane care au rămas în cursa pentru funcţiile de director la CE Oltenia au fost înştiinţate că au fost nominalizate, mai spune Dumitraşcu. „Au fost înştiinţaţi, au fost chemaţi, au fost runde de discuţii. Li s-a adus la cunoştinţă ce aşteptăm de la ei, care ar fi obiectivele pe care le propunem, forma de contract. Nu pot să dau un termen pentru că ţine de Comitet şi nu pot să impun un ritm anume. Nu-i firesc să-i impunem, comitetul fiind autonom în cadrul Consiliului”, a mai spus Gabriel Dumitraşcu.

Potrivit unor surse directorii noi sunt de fapt cei vechi. Aurel Medinţu la Divizia Energie, Daniel Antonie pe minerit, Ion Petroniu la Dezvoltare şi Alin Chiţu la Financiar, ultimul fiind acum în Consiliul de Supraveghere al CEO.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: