Noile legi fiscale, explicate contribuabililor

Inspectorii Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj vor oferi miercuri clarificări și îndrumări referitoare la modificările Codului Fiscal, în cadrul a cinci întâlniri dedicate contribuabililor.

Prima întâlnire va începe la ora 9:00 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Novaci, iar celelalte patru întâlniri vor începe la ora 14:00, atât la sediul instituţiei din Târgu Jiu,  cât şi la serviciile fiscale orăşeneşti din Motru, Târgu Cărbuneşti şi Rovinari.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative fiscale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme, arată un comunicat semnat de Marin Ciumag, șeful administrației financiare din Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: