Noile modele Dacia incluse în programul Rabla 2019

Programul Rabla 2019  care se derulează în această perioadă este o bună oportunitate pentru a scăpa de rabla pe care o ai (dacă nu intenționezi să o restaurezi) și să-ți iei o mașină nouă. Cei care se înscriu în programul Rabla 2019 la Dacia, au oferte foarte atractive.

Dacia a anunțat ofertele pentru programul Rabla 2019 având mai multe modele incluse în oferte, atât cele mai populare dintre ele, cât și cele utilitare.

1.   Dacia Logan Seria Limitată Plus SCe 73, la doar 6.990 de euro

Dacia are pentru programul Rabla modelul Logan de serie limitată, care are următoarele echipamente incluse:  Aer condiţionat cu reglare manuală; Proiectoare de ceaţă; Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;Iluminare portbagaj;Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth, audio streaming; Hill Start Assist.

2.   Dacia Sandero Seria Limitată Plus SCe 73, la doar 7.190 de euro

Acest model Sandero are următoarele echipamente incluse: Aer condiționat cu reglare manuală; Proiectoare de ceață; Hill Start Assist; Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming; Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului.

3.   Dacia Duster Essential, la 13.430 de euro

Echipamente incluse:ESP + ASR;Limitator de viteză;Computer de bord; Închidere centralizată;Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri; Senzor de lumină.

4.   Dacia Sandero Stepway TCe 90, de la 9.930 de euro

Prin Rabla 2019 poți lua chiar și unul dintre cele mai scumpe și mai dorite modele Sandero la un preț relativ accesibil. Echipamente incluse: Media Nav: sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil de 7 inci, priză USB, Bluetooth;Cruise Control; Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);Tehnologie Stop & Start și funcție Eco-Mode; Oglinzi laterale cu reglaj electric și încălzite; Computer de bord.

5.   Dacia Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73, de la 7.990 de euro

Dacia are oferte și pe segmentul utilitare, dar prețurile sunt ceva mai mari decât la celelalte modele. La Logan MCV Plus SCe 73 beneficiezi de următoarele echipamente incluse: Aer condiționat cu reglare manuală;Proiectoare de ceață; Hill Start Assist;Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie;Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului; Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming.

6.   Dacia Lodgy Ambiance Blue dCi 95, de la 12.330 de euro

Dacia Lodgy oferă cel mai generos spațiu interior, dar, pentru cei 12.000 de euro, ai incluse și: ABS + EBD + ESP;Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri; Geamuri electrice față;Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth.

Galerie foto






Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: