Spectacol în cinstea lui Brâncuși la Teatrul ”Odeon” din București

Actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vor marca Ziua Națională ”Constantin Brâncuși” printr-un eveniment care va avea loc în București. Este vorba de spectacolul ”Sărutul”, în regia lui Horațiu Mihaiu, care va fi prezentat în data de 19 februarie, de ziua titanului de la Hobița, de la ora 19:00, la Teatrul "Odeon" din Capitală.

”Suntem bucuroși și onorați să îl sărbătorim pe patronul spiritual al orașului nostru în București, în deplasare. Suntem bucuroși că vom fi chiar foarte aproape de kilometrul 0, la Teatrul "Odeon", la acest eveniment organizat în parteneriat cu Liga Culturală "Fiii Gorjului", cu Asociația "Acasă la Brâncuși", cu Instituția Prefectului și Consiliul Județean”, a declarat Cosmin Brehuță, managerul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

La spectacolul din Capitală vor lua parte invitați de marcă din rândul oficialităților locale, județene și naționale, cât și mulți oameni de specialitate, inclusiv critici de teatru. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Spectacolul face parte dintr-un ansamblu de manifestări. Va avea loc și o expoziție de arte vizuale cu lucrări ale artiștilor din Gorj, ce se va desfășura la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: