Nou concurs pentru directorii de şcoli

Inspectoratul Școlar Județean Gorj anunță un nou concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct. Este vorba de acele unități de învățământ în care sunt în continuare directori numiți pe funcții de către inspectorul general. Noul concurs ar urma să aibă loc pe 14 august 2017.

Încă o șansă pentru cadrele didactice care fie nu au promovat concursul pentru director sau director adjunct, fie nu au întrunit la vremea aceea condițiile să participe la concurs. O nouă competiție se va desfășura în luna august, anunță ISJ Gorj. ”Este programat un concurs pentru ocuparea funcțiilor rămase vacante de director și director adjunct la nivelul județului Gorj. În urma concursului încheiat este programat un nou concurs în data de 14 august. Până atunci toți cei interesați lucrează să aibă un dosar și un CV cât mai performant”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. Acesta este și motivul pentru care în acest moment se desfășoară înscrierile pentru ocuparea unui loc în Corpul Național al Experților în Management Educațional. Condiția să fie membru al corpului este esențială pentru concurs, iar locurile sunt limitate. ”La nivelul județului Gorj sunt vacante 26 de locuri și deja profesorii care își doresc să devină experți în management au întocmit dosarele, se înscriu și în curând va fi evaluarea și anunțăm pe aceia care au reușit. Reamintim că o condiție pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea funcției de director sau director adjunct este să fi membru în Corpul Național al Experților în Managementul Educațional”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
În județul Gorj sunt 38 de unități de învățământ care au în prezent directori și directori adjuncți numiți prin ordinul inspectorului școlar general, Ion Ișfan, șeful învățământului din Gorj.

Vizualizări: 4,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: