Peste 200 de candidaţi pentru posturile de la Penitenciar

Peste 200 de candidaţi se bat pentru cele 12 posturi scoase la concurs de către Penitenciarul Târgu Jiu. Este vorba despre un post de ofiţer psiholog, 10 posturi de agent operativ (pentru bărbaţi) şi un post agent administrativ (secretariat şi arhivă). Reprezentanţii Penitenciarului Târgu Jiu se aşteaptă ca şi în cursul zilei de miercuri, când expiră termenul limită de înscriere, să se depună alte zeci de dosare.

Cele mai solicitate dintre posturile scoase la concurs de către Penitenciarul Târgu Jiu sunt cele de agent operativ, pentru care s-au depus 221 de dosare. „Înscrierile au început pe data de 27 decembrie 2016 şi se încheie miercuri, 18 ianuarie. La sfârşitul zilei de marţi am avut înregistrate 221 de dosare pentru cele 10 posturi de agent operativ, probabil se vor mai depune dosare şi miercuri. Pentru postul de ofiţer psiholog s-au depus 8 dosare, iar pentru postul de agent administrativ secretariat şi arhivă avem 5 dosare depuse”, a declarat Lavinia Lupu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu Jiu.
Spre deosebire de candidaţii pentru postul de ofiţer psiholog şi cei pentru postul de agent administrativ, cei care şi-au depus dosarele pentru postul de agent operativ vor trebui să susţină şi o probă sportivă. „Probele de concurs se vor susţine la Penitenciarul Târgu Jiu şi vor consta într-un interviu psiho-profesional, probă practică de verificare a abilităţilor calculatorului şi probă scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice. Aceste probe sunt comune pentru toate cele trei tipuri de posturi. În plus, cei care candidează pe cele 10 locuri de agent operativ vor susţine şi o probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice. Toate probele sunt obligatorii”, a declarat Lavinia Lupu.
Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Târgu Jiu, calendarul de concurs se va stabili după verificarea dosarelor, urmând a afişat atât pe site, cât şi la sediul instituţiei.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: