Cazul meciului întrerupt de Pandurii, amânat

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis să amâne pentru data de 11 ianuarie cazul meciului dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, întrerupt după prima repriză, din cauza refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieşi pe teren.

Meciul dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, pandurii au refuzat să iasă pe teren din cauza condițiilor dificile de joc.

ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Gabriel Mureşan (19) şi Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Târgu Mureş doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleaşcă şi Lucian Sânmărtean refuzând să joace, din cauza terenului îngheţat, pe care jucătorii cu greu şi-au putut menţine echilibrul.

Meciul de la Târgu Mureş a fost arbitrat de Marius Avram (Bucureşti), arbitri asistenţi au fost Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Sebastian Stoianov (Constanţa), iar arbitru de rezervă, Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov). Observatori pentru arbitri a fost Zoltan Szekely (Baia Mare), iar observator de joc, din partea LPF, Dan Potocianu (Reşiţa). (A.P.)

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: