Nou eşec pe teren propriu pentru handbalistele de la LPS

Echipa de handbal LPS Târgu Jiu a jucat în acest week-end pe teren propriu cu formaţia feminină ACS Kezilabda Klub din Harghita. Fetele de la LPS au pierdut duminică, la Sala Sporturilor, meciul programat în etapa a 7-a a turului diviziei A, scor 25-37.

Echipa pregătită de Nicolae Lăscăteu a rămas tot fără victorie în acest an, fiind învinsă şi duminică, scor 25-37, la fel ca în toate jocurile disputate în 2019. În cele 18 jocuri disputate de la începutul sezonului, pentru că au fost şi etape în care echipa din Târgu Jiu a stat, LPS a contabilizat 17 eşecuri şi o singură victorie.

Fiind mult sub vârsta colegelor din campionat, pentru fetele de la LPS Târgu Jiu acest prim sezon în divizia A este unul de acomodare. La finalul turului din acest an, LPS Târgu Jiu se află pe ultima poziţie a clasamentului seriei C. După două săptămâni de pauză care vor urma între cel de-al doilea tur şi returul din acest an, LPS Târgu Jiu va începe returul tot cu un meci programat pe teren propriu, la Sala Sporturilor, cu CSU Târgovişte.

Rezultatele etapei a 7-a

LPS Târgu Jiu - ACS Kezilabda Klub 25-37

HC Activ Plopeni - CSU Târgovişte 40-20

CS Dacia Mioveni – Naţional Rm. Vâlcea 31-18

FC Argeş – a stat

Galerie foto





Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: