Andreea Raicu, fotografii incendiare la 43 de ani

Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani dar nu toţi au reacţionat pozitiv la o fotografie incendiară. Cert e că toată lumea a fost luată prin surprindere de decizia vedetei.

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie nud alb-negru, realizată de Alex Gâlmeanu. Imaginea a strâns peste rapid 42.000 de aprecieri dar și numeroase comentarii. Andreea Raicu spune că fotografia a fost făcută în perioada „în care stăteam închiși în casă”. „We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Printre comentariile strânse la postare se numără și cel al Mihaelei Rădulescu: „Superbă” sau al Andreei Esca: „Like”. Răspunsul lui Mihai Bendeac n-a întârziat să apară: „Oriunde. Oricând?”, a spus juratul de la iUmor. Cabral Ibacka a comentat: „Gata, m-ai convins. Pun și eu nudurile cu mine!” Dar majoritatea comentariilor au fost de genul: „Arăți foarte bine pentru vârsta ta!”.

Într-un interviu exclusiv pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”, Andreea Raicu a dezvăluit care sunt secretele prin care reușește să își mențină greutatea: „Nu trebuie să vă înfometați, ci să vă analizați stilul de viaţă şi să vedeți ce puteți să îmbunătăţiți. Nu am o „reţetă” pentru cei care vor să slăbească. Pot doar să le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar foarte importante: 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cumpătat, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservanţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume, să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual”.

Andreea Raicu a lansat recent volumul „Mănâncă şi arată bine”, care conţine reţete sănătoase pentru toţi cei care vor să adopte un stil de viaţă echilibrat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: