ACS Târgu Jiu joacă în deplasare cu CSM Sighetu Marmaţiei

Baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu se vor deplasa în acest week-end la Sighetu Marmaţiei pentru meciul din campionat cu echipa locală CSM programat sâmbătă 9 februarie, cu începere de la ora 17:00, la sala Liceul Forestier Sighet.

ACS Târgu Jiu vine după un joc pierdut şi o perioadă de iarnă de căutări în care lotul a pierdut trei jucători şi au fost aduşi alţii.  

Antrenorul Claudiu Alionescu a precizat după jocul pierdut cu CSM Târgu Mureş că  stilul de joc al echipei sale va fi diferit faţă de startul sezonului pentru că nu mai are la dispoziţie aceiaşi jucători. Plecarea lui  Kevin Allen a afectat cel mai mult echipa, cei doi americani sosiţi recent, Singleton şi Jordan, fiind alt gen de jucători, mai combinativi. “Echipa va fi diferită, pentru că aceşti jucători sunt de alt calibru faţă de ce aveam până acum. Cu siguranţă, am pierdut la nivelul punctelor marcate şi al recuperărilor, odată cu plecarea lui Allen, însă eu spun că am câştigat un jucător pe semicerc cu aducerea lui Singleton. Să vedem şi Martin Jordan cum se comportă sub panou. Din ce am urmărit este un jucător căruia îi place contactul, se bate bine, şi în atac, şi în apărare şi sper eu să putem compensa într-o oarecare măsură plecarea lui Allen”, a precizat Alionescu.

În ceea ce priveşte obiectivul echipei sale, Claudiu Alionescu rămâne optimist şi crede că ACS va păstra locul patru: „Nu îmi e teamă, am încredere că ne vom atinge obiectivul. Din păcate, rezultatele din această rundă nu ne-au ajutat. Sighetul a pierdut în prelungiri la Miercurea Ciuc, dacă ar fi câştigat acel meci, misiunea noastră s-ar fi uşurat cu încă o victorie, însă trebuie să obţinem cele patru succese ale noastre şi primordial este meciul cu Ciucul de acasă, de pe data de 23 februarie, meciul care s-a amânat în această iarnă. De aceea, fac apel, încă de pe acum, la publicul care a fost alături de noi în număr mare la ultimul meci, să vină şi la meciul cu echipa din Miercurea Ciuc, pentru că este un meci ce poate fi decisiv”.

Vizualizări: 507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: