Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

Atenție, motor: de săptămâna viitoare Cinema City te invită la film! După o îndelungată pauză de peste 1 an, întreaga industrie se întoarce la viață.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

- direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație)

- filmul românesc răspunde și el chemării Marelui Ecran aducând în prim plan câștigătorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC

- Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN

De 1 iunie, vă puteți bucura din plin de avanpremierele mult așteptate:

- CRUELLA, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmațieni și

- TOM & JERRY care vă cheamă să aniversăm împreună 80 ani de la prima lor apariție.

Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri și vei experimenta emoții de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

      

Programul complet al cinematografelor Cinema City, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: