NOU: Market Profi la Motru. Când va fi inaugurat!

Un market Profi va fi deschis la Motru, în data de 10 martie. Este primul magazin de acest gen la nivelul municipiului de la granița dintre județele Gorj şi Mehedinţi. Câteva zeci de persoane au fost recrutate din zonă pentru punerea în funcţiune a marketului Profi.

Marketul Profi va funcţiona în complexul comercial din centrul municipiului Motru, pe strada Trandafirilor. Spațiul în care își va desfășura activitatea a fost închiriat de societatea timișoreană care deține acest lanț de magazine pentru o perioadă de 15 ani. La nivelul municipiului Motru nu mai funcționează un astfel de magazin, ci doar un market Penny la limita cu comuna Cătunele, dar și un market Lidl. Principalul comerciant din zonă rămâne însă o firmă locală, Ghiocela.
Câteva zeci motreni și-au găsit un loc de muncă prin înființarea acestui market. Autoritățile locale spun că noul magazin va fi inaugurat săptămâna viitoare și că vor lua parte la eveniment. "Pe data de 10 martie este inaugurarea oficială. Voi tăi panglica la Profi în centrul orașului. Este un lucru foarte bun din punctul meu de vedere. Orice chestie de genul acesta aduce avantaje pentru cetățeni, au de unde să aleagă. E concurență. Acesta este interesul nostru, al autorităților locale. Sunt circa 20-30 de locuri de muncă care au fost înființate, au fost angajați oameni din zonă. Se va face și o manifestare acolo în față, în ziua inaugurării, vom participa cu toții pentru a oficializa", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.
În Gorj mai funcționează marketuri Profi la Târgu Jiu, unul în zona Piața 9 Mai și un altul în zona Paralela 45, dar și cel realizat recent la Rovinari și cel de la Turceni.

Vizualizări: 4,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: