Nou sprijin de la afacerişti pentru Pandurii Târgu Jiu

Afaceriştii gorjeni fac chetă pentru a sprijini echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Viorel Petcu, administratorul mai multor firme din Gorj, vrea ca până la finele anului să mai dea câteva zeci de mii pentru echipa gorjeană. Mai mult, a făcut lobby și la firmele din țară și a găsit câțiva sponsori pentru sportivi.

Viorel Petcu este printre primii administratori de firme din Gorj care au răspuns pozitiv la apelul făcut de autoritățile din Târgu Jiu pentru sponsorizarea echipei de fotbal. Acesta a dat până acum peste 20.000 lei și vrea să mai dea încă pe atât. Practic nu face altceva decât să redirecţioneze din impozitul pe profit al firmelor pe care le deţine. O parte din ajutorul acordat de acesta a fost pentru biletul de avion al lui Erico da Silva. "Să sperăm că profitul va fi suficient de mare încât să rămână în jur de 20.000 pentru Pandurii", a declarat Viorel Petcu.
Mai mult, a convins patronii unei firme din București să sponsorizeze timp de un an Pandurii Târgu Jiu. "O firmă care a încheiat un contract de sponsorizare permanent, de 500 euro pe lună, este Tinmar Ind București, cel mai mare trader privat din România. Sigur, sponsorizarea se poate prelungi şi va creşte suma. Am promisiuni că în momentul în care vor juca pe stadionul din Târgu Jiu va dubla suma", a mai spus Viorel Petcu.
Acesta a explicat că și administratorii Restaurantului Ambasador, Eurosport, România Hirdo Service au sponsorizat CS Pandurii Târgu Jiu.
Echipa de fotbal gorjeană se confruntă cu mari probleme financiare, clubul sportiv fiind în insolvență. Salariile sportivilor sunt unele de criză, fiind limitate la 1000 de euro pe lună.

Vizualizări: 1,619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: