Pandurii, şase excluderi din lot după tăierea salariilor

Şase jucători de la Pandurii au refuzat diminuarea salariilor la o mie de euro, astfel că au fost excluşi din lot şi trimişi să se antreneze separat. Potrivit DigiSport, este vorba de Herea, Grecu, Munteanu, Răuță, Pleaşcă şi Unguruşan.
Antrenorul Petre Grigoraş va avea mari probleme de lot la partida dintre Pandurii și ACS Poli Timișoara, care se va disputa vineri, 18 noiembrie, de la ora 20:30.
Şase jucători care nu au acceptat diminuarea contractelor au fost trimişi să se pregătească separat și nu vor face parte din lotul echipei conduse de Grigoraș. Potrivit Digi Sport, jucătorii excluși au fost amenințați că li se va trimite rezilierea contractelor dacă nu semnează.
De la echipă au plecat deja jucătorii străini, care de asemenea nu au acceptat micșorarea contractelor. Este vorba de Bunoza, Buijs și Obodo. Mijlocaşul Christian Obodo a ajuns vineri la un acord cu administratorii clubului pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul nigerian, în vârstă de 32 de ani, a semnat la începutul actualului sezon un contract pentru un an cu clubul Pandurii şi a evoluat în 7 din cele 13 partide din turul sezonului regulat.
Țucudean și Valentin Alexandru și-au anunțat și ei intenția de a părăsi clubul din Târgu Jiu. Dintre jucătorii cu experiență, Lucian Sânmărtean, Liviu Antal, Claudiu Voiculeț şi Răzvan Stanca au decis să rămână la echipă cel puțin până în iarnă și vor evolua în următoarea etapă din Liga 1.
Jucătorii gorjeni au fost în grevă vineri, după o întâlnire cu Marin Condescu, reprezentant al acţionarului USMO şi creditor al clubului, care le-a propus o diminuare a salariului la o mie de euro, date fiind problemele financiare care au determinat intrarea în insolvenţă.

Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: