Nouă directori portocalii îşi aşteaptă numirile pe funcţii

Nouă directori de instituţii deconcentrate din judeţul Gorj aşteaptă numirile oficiale în funcţii după ce au susţinut concursuri la Bucureşti. Printre cei care vor ocupa un fotoliu de director se numără Mihaela Moţa la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Vasile Golop noul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

În urma concursului, Direcţia Muncii va fi condusă de Marinică Nicolescu, Inspectoratul Teritorial de Muncă de Vasile Golop, fost ofiţer, trecut în rezervă, Casa de pensii rămâne sub conducerea Rodicăi Ghimişi, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă va fi condusa de Mihaela Moţa, Direcţia pentru Agricultură si Dezvoltare Rurală de Aurel Tomescu. Un nou director are şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură in persoana lui Traian Crăc. Locul lui Nicolae Tonca la Agenţia Judeţeană de Vânătoare şi Pescuit Sportiv a fost ocupat de Cosmin Mazilu, iar Romsilva va fi condusă de Gheorghe Novac.

Vasile Golop:  „Aştept numirea oficială ca să încep treaba”

Vasile Golop ocupă funcţia de director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj după ce a susţinut concursul şi l-a promovat. Acesta ocupă astfel locul lui Traian Pătrăşcoiu. „Deocamdată nu m-am instalat la birou pentru că aştept numirea oficială. Când o să vină de la minister o să încep treaba. Nu am de gând să fac schimbări mari în cadrul instituţiei, vreau ca gorjenii să colaboreze cât mai bine cu angajaţii instituţiei“, spune Vasile Golop.

Prefectul de Gorj nu mai vrea numiri pompoase

Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj spune ca numirile oficiale vor ajunge la fiecare instituţie în parte şi nu la Prefectură, aşa cum se întâmpla până acum. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut la Bucureşti ca învestirile în funcţie să nu mai fie atât de pompoase. „Le-am spus părerea mea, că nu ar mai trebui ca de fiecare prefectul să participe la numirea în funcţie. Eu nu voi mai participa la astfel de ceremonii decât dacă va fi nevoie. Nu sunt de acord cu aceste manifestări grandioase. În acest mod se evită şi tot felul de discuţii din partea oamenilor politici“,  a declarat prefectul judeţului.

Galerie foto


Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: