Noul BMW al poliției, distrus într-un accident

Una dintre noile autospeciale de poliție marca BMW a fost distrusă luni dimineață într-un grav accident în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul a avut loc pe strada Theodor Mihali din Cluj Napoca, unde o autospecială  BMW de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca a fost distrusă.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2.

Autospeciala de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga. În urma acestei manevre autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism.

La acest accident au fost trimise 3 autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital.

În urma evenimentului, cei doi polițiști aflați în autospecială au necesitat și ei îngrijiri medicale de specialitate.

Astfel, Poliția Cluj a rămas doar cu un BMW din cele două noi autospeciale primite recent în dotare. Presa clujeană mai scrie că autospeciala de poliție nu ar avea asigurare CASCO.

Galerie foto




Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: