Noul faimos de la Survivor a intrat direct în exil

Realizatorii show-ului Survivor de la Pro Tv au adus doi concurenți noi în emisiunea specială de duminică seară, noul faimos kamara sosind cu o războinică alături. Și pentru ca surpriza să fie totală și pentru cei veniți și pentru cei din show i-au trimis pe cei doi direct în exil și apoi i-au introdus în concurs alături de cei doi exilați ai zilei.

A trecut o săptămână de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start pe plaja toridă din Dominicană! Într-un timp foarte scurt, concurenții au aflat de existența Exilului, au pierdut deja 2 colegi și au înțeles că în Survivor nu există previzibil sau zile liniștite. Chiar dacă adaptarea nu le-a fost deloc ușoară, timpul nu a avut răbdare cu ei, așa că doar cei mai puternici au reușit să meargă mai departe! Duminică seară concurenții au avut parte de unele dintre cele mai mari surprize de până acum. „Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete au ajuns în Exil și au avut parte de un șoc! Acolo se mai aflau doi concurenți: Kamara și Alexandra Ciomag, abia intrați în competiție. Chiar aceasta a și fost formula de luptă pe terenul de joc. Cei patru s-au luptat pentru revenirea în competiție, iar Ionuț, Kamara și Andreea și-au câștigat locurile în echipele lor, Faimoși, respectiv Războinici. Alexandra, mezina competiției, a pierdut jocul și a avut parte de o veste incredibilă: revine în Exil”, au anunțat cei de la Pro Tv, lideri de audiență pe segmentul orar al emisiunii.

Ediția specială de duminică a Survivor a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:45, în rândul publicului național, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 20.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 8.6 puncte de audiență și 18.5% share. În minutul de aur, la ora 21:55, peste 2,1 milioane de telespectatori erau pe PRO TV.

Galerie foto


Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: