Noul primar anunţă că ieftineşte apa la Albeni

Veste bună pentru gorjenii din Albeni! Autorităţile locale vor ieftini preţul la apă. Ionuţ Stan, noul primar, spune că această măsură reprezintă o promisiune a sa, din campania electorală, pe care vrea s-o ducă la îndeplinire în această vară. Ieftinirea apei se va face odată cu înfiinţarea serviciului de alimentare cu apă. Acest serviciu va funcţiona cu cinci angajaţi, dintre care doi vor fi angajaţi pe posturi de casier, respectiv contabil.

Reţeaua de alimentare cu apă a comunei Albeni va fi gestionată de către un nou serviciu, ce urmează a fi înfiinţat în această vară. „Serviciul de alimentare cu apă va avea cinci angajaţi, trei dintre aceştia fac parte din personalul actual al primăriei care vor fi transferaţi la acest serviciu. Special pentru acest serviciu vom mai angaja un contabil şi un casier”, a declarat Ionuţ Stan, primarul comunei Albeni.
Pe lângă cele două posturi de la serviciul de alimentare cu apă, edilul local vrea să angajeze o persoană şi pe postul său de contabil şef, post de pe care s-a suspendat pe perioada exercitării mandatului de primar. Odată cu înfiinţarea serviciului de alimentare cu apă, autorităţile locale vor reduce preţul la apă. Ieftinirea apei este o promisiune a noului primar din campania electorală, pe care vrea să o ducă la îndeplinire în primele luni de mandat. „În momentul de faţă, preţul la apă este de 2,33 lei/mc. Am promis în campania electorală că voi reduce preţul la apă şi asta voi face în perioada imediat următoare. Odată cu înfiinţarea serviciului de alimentare cu apă vreau să reduc preţul undeva la 1,5 lei/mc. Trebuie să vedem câţi abonaţi avem şi ce costuri sunt, în cazul în care costurile sunt mici există posibilitatea de a scădea preţul sub 1,5 lei/mc”, a declarat Ionuţ Stan.
PROMISIUNI
Noul primar al comunei Albeni speră să-şi realizeze promisiunile făcute în campania electorală în proporţie de cel puţin 80%. „Sper să-mi îndeplinesc cel puţin 80% din promisiunile făcute în campania electorală. În primul rând, vreau să urgentez înfiinţarea serviciului de alimentare cu apă şi să rezolv problema terenului din Câmpu Mare. De asemenea, vreau să reuşesc să accesez fonduri europene pentru introducerea reţelei de canalizare”, a declarat Ionuţ Stan, primarul comunei Albeni.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: