Firma primăriei din Berleşti, închisă

Măsuri ferme luate de noua administraţie din Berleşti. Consiliul Local a renunţat la firma proprie, Gospober SRL, dar și la toate proiectele pe care vechiul primar, Maria Dumitrașcu, le începuse. Iulian Berlescu, actualul primar, spune că noul consiliu local a decis să închidă firma și să suspende și activitatea magazinului din incinta primăriei.

Toate planurile fostei primărițe cu privire la sera de flori și legume, dar și la viitoarea pensiune din comună, s-au dus pe apa sâmbetei. Toate urmau să se realizeze prin firma Consiliului Local, Gospober SRL, însă și aceasta urmează să-și suspende activitatea. Mai bine de 15 oameni vor merge în șomaj, anunță actualul primar, Iulian Berlescu. ”Noul Consiliu Local a decis să restrângă activitatea firmei. Oamenii aveau salariile neluate, au muncit până pe data de 22 iunie și nu am avut bani să le dau salariile. Magazinul s-a închis pentru că nu avea profit, nu avea sens să ținem un lucru care nu aduce profit”, a spus Iulian Berlescu, primarul din Berlești.
Autoritățile locale spun că firma Consiliului Local nu va fi închisă definitiv căci este posbil să mai angajeze doi, trei oameni când se va da drumul la alimentarea cu apă. ”Nu intenționăm să renunțăm la ea definitiv, deocamdată funcționează cu un administrator și un instalator. Posibil să mai facem angajări când vom da drumul la apă. Până una alta, oamenii sunt în șomaj, alții au avut contract de muncă pe perioadă determinată de trei sau șase luni și li s-a terminat contractul”, a spus Iulian Berlescu, noul primar al comunei Berlești.
Una peste alta, noul primar și-a propus pentru acest mandat să finalizeze lucrările în curs cum ar fi canalizarea și să demareze altele noi cum ar fi asfaltarea până la finele anului a drumului Bârzeiu-Scurtu, dar și să reabiliteze podul din satul Berlești și Berlești Deal.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: