Noul şef al IPJ Gorj nu se lasă filmat şi fotografiat

Noul comisar şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj (IPJ) Gorj, Gheorghe Parepa, a avut ieri o primă întrevedere cu jurnaliştii din Gorj. Reprezentanţii mass-media nu au avut voie la discuţii cu aparatură de înregistrat audio-video. Parepa nu a dorit să comenteze referitor la transferul său la Gorj, însă a precizat că doreşte să aibă o comunicare bună cu jurnaliştii.

 

 

Jurnaliştii gorjeni au fost invitaţi ieri să îl cunoască pe noul comisar şef al IPJ Gorj. Încă de la intrare li s-a comunicat că la discuţii nu au voie cu aparatură de înregistrat audio-video. Mai mult, intrarea la şedinţă s-a făcut pe baza unei legitimaţii ce a fost înmânată la intrarea în instituţie, acolo unde fiecare reprezentant mass-media a trebuit să specifice şi ce telefoane are la el dar şi marca fiecăruia. Deşi întâlnirea era programată pentru orele 14, noul şef al IPJ Gorj şi-a făcut apariţia 20 de minute mai târziu, purtătorii de cuvânt spunând că a fost reţinut într-o şedinţă. Astfel stând lucrurile, mulţi dintre reprezentanţii mass-media s-au gândit la un moment dat să plece fără să-l mai cunoască. Într-un final a apărut şi comisarul şef, care a spus că a venit la Târgu Jiu ca să muncească. „Am venit să muncim. Sunt un bun colaborator al obştii”, a spus Parepa.

Şeful IPJ Gorj a spus că îşi doreşte o relaţie „total” deschisă cu mass-media locală, garantând că toate sincopele existente vor fi remediate în timp. Parepa nu a vrut să comenteze venirea sa la Gorj, a spus doar că este sigur că s-au respectat procedurile.  „În Ministerul de Interne sunt reguli şi proceduri, sunt convins că au fost respectate”, a spus şeful IPJ Gorj.

Gheorghe Parepa a spus că nu este pentru prima dată când ajunge în Gorj. A spus că a văzut parţial municipiul Târgu Jiu, iar în trecut a vizitat comuna Polovragi unde a mers la Peşterea Muierii. „Mă bucur că am venit la Târgu Jiu, profesional vorbind”, a precizat acesta. Parepa a precizat că este doar de câteva zile în Gorj şi nu a cunoscut autorităţile locale şi judeţene.

Gheorghe Parepa a fost învestit vineri în fruntea IPJ Gorj, asta după ce fostul comisar şef, Viorel Salvador Caragea, a fost transferat în funcţia de director la Centrul Chinologic “dr. Aurel Greblea” din Sibiu. Parepa vine din structura internă a IGPR. Acesta are şi un nou adjunct, pe Mircea Pitulescu, fost şef al Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Ion Frăţilescu, care ocupa poziţia lui Pitulescu, a fost împuternicit să ocupe temporar funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

      

 

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: