Noul șef al Poliției Municipale, desemnat în ianuarie. Start la candidaturi!

nterimatul lui Nicolae Negrea în fruntea Poliției Municipale Târgu Jiu se apropie de final. Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj a scos la concurs postul de șef la Poliția Municipiului Târgu Jiu. Conform reprezentanților IPJ Gorj până la această dată nu au fost depuse candidaturi.

Postul de șef al Poliției Municipiului Târgu Jiu este ocupat interimar de Nicolae Negrea după ce Mihai Birău a ieșit la pensie. Locul său a fost luat atunci de adjunctul Negrea.

Acum, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a scos postul la concurs iar selecția va avea loc în data de 27 ianuarie. Recrutarea va fi făcută din rândul angajaților Poliției, iar candidații la acest post trebuie să întrunească anumite condiții. Să aibă studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice. Candidații trebuie să fie și ofițeri de poliție și să aibă gradul profesional de minimum inspector principal de poliție, să aibă vechime în muncă din care minimum 5 ani în Ministerul Afacerilor și Internelor (MAI). Se mai cere și minimum 3 ani vechime în funcții de conducere în unități ale MAI. Proba de concurs va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi înregistrat audio și/sau video. 

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de raport şi dosar de recrutare depus până la data de 6 ianuarie, inclusiv, ora 16.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: