Nu a mai putut plăti ratele la Mercedes. S-a ales cu dosar penal

Un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 lei, căutat de autorităţile din Germania, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Nădlac.

Gorjeanul Laurenţiu M., în vârstă de 30 de ani, a fost prins la frontieră cu autoturismul de lux pe o platformă. Şoferul a declarat că autoturismul este al unui prieten care l-a rugat să îl ducă în Germania, la firma de leasing, pentru că nu mai poate să plătească ratele.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca „bun pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21.02.2018.

Mijlocul de transport, în valoare de 85.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. (A.A.)

Vizualizări: 4,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: