Nu aruncați semințele de avocado. Au calități incredibile!

Ați auzit deja despre numeroasele beneficii pe care le poate oferi avocado. Cu toate acestea, aproape toți aruncăm semințele sale, dar ar trebui să știți că sunt comestibile. Mai mult decât atât, ele sunt extrem de sănătoase.

Noi vă oferim 8 motive mari de ce ar trebui să consume în mod regulat aceste semințe nutritive:

1.     Semințele de avocado sunt  bogate în fibre solubile.

2.     Semințele conține chiar și 70% dintre antioxidanții din fructele de avocado, care reduc ridscul obezității și a altor boli.

3.     Reduc procesul de îmbătrânire și prevenin ridurile.

4.     Au un ingredient puternic, flavonoli, care reduce si previne dezvoltarea tumorii.

5.     Consolidează sistemul imunitar și este eficient împotriva răcealii și gripei.

6.     Semințele de avocado sunt bogate în fibre alimentare care reduc colesterolul. Acest lucru previne bolile cardiovasculare.

7.     Oamenii din America de Sud au folosit aceste semințe pentru a trata problemele de dizenterie și tractul gastro-intestinal. Ameliorează în mod eficient constipația și previne ulcere gastrice. Acesta previne, de asemenea, boli virale și bacteriene.

8.     Extractul de semințe de avocado menține greutatea corporală sănătoasă, reduce glucoza din sânge și suprimă pofta de mancare, provocând o senzație de sațietate.

Această sămânță poate fi inclusă în dieta de zi cu zi și se adaugă la diverse sosuri, piureuri, salate. Ar trebui să amestecați pulberea rezultată din semințele rase pe răzătoare cu alimente dulci sau fructe pentru a acoperi gustul amar. El mai poate fi utilizat la măștile de față, ceaiuri și drept colorant pentru țesături.

O altă metodă de a extrage calitățile acestei semințe este să le așezați într-o pungă și să le striviți cu un ciocan, apoi le măcinați și le adăugați în mâncare.

Vizualizări: 2,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: