Nu pot sta în case din cauza ordinelor de protecție

Trei gorjeni au fost scoși din case cu poliția, după ce și-au agresat rudele.  Un bărbat de 45 de ani din Fărcășești și-a agresat socrul de 63 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Totodată, poliţiştii au  emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat, prin care i s-a dispus să păstreze o distanță de 100 metri față de reclamantă și persoana agresată, precum și față de locuință", transmite IPJ Gorj.

Departe de locuință trebuie să stea și o femeie de 35 de ani din Târgu Jiu care, băută fiind, și-a agresat soacra octogenară din Turcinești. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresoare.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, faţă de un bărbat de 54 de ani, din comuna Slivileşti. "Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, bărbatul, aflându-se la locuinţa părintească din comuna Slivileşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fratelui său, de 53 de ani din oraşul Târgu Cărbuneşti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie", transmite IPJ Gorj.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresor.

Vizualizări: 2,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: