Nu se înţeleg la bani, Băcilă merge la Pandurii II

Pandurii vor să scape de Cosmin Băcilă, dar nu pot momentan. Mijlocaşul mai are un an de contract şi nu acceptă rezilierea decât dacă primeşte o anumită sumă de bani în compensaţie.

Băcilă şi-a găsit echipă în Liga 1, dar pe un salariu mult mai mic ca la Pandurii. Mijlocaşul de 30 de ani nu se înţelege încă în privinţa rezilierii contractului cu Pandurii aşa că va merge la echipa a doua.

Spre liga a treia

Băcilă a fost unul din cei mai buni panduri după sosirea grupului de la Curtea de Argeş, alături de Chiricheş, Pintilii, Nistor sau Voiculeţ. După un sezon excelent însă, mijlocaşul şi-a rupt piciorul într-un meci cu Steaua şi cariera sa s-a transformat într-un coşmar.

Pandurii s-au ţinut de promisiune şi i-au prelungit contractul, dar nu l-au mai folosit aproape deloc pe Băcilă. Ba mai mult, jucătorul de 30 de ani a fost anunţat în această vară că e liber să-şi găsească echipă. Problema apare la bani însă. Băcilă vrea o anumită sumă ca să renunţe la ultimul an de contract, pandurii îi oferă mai puţin aşa că mijlocaşul va fi retrogradat în liga a treia, la Pandurii II. „Deocamdată nu am reușit să reziliem contractul pe cale amiabilă. Nu am ajuns la un consens și o să mă întorc la echipă. Probabil o să merg la echipa a doua. Ei ar fi vrut să reziliez contractul, dar nici să nu fie bine și pentru mine nu-mi convine. Nu-i normal ?”, se întreabă mijlocaşul.

„Am fost și eu destul de prost, dar nu pot să fiu prostul proștilor. Mă prezint pe data de 8 iulie la echipa a doua. Dacă nu sunt dorit la echipă ce pot să fac, dar trebuie să stau și pentru partea financiară pentru că mi-am rupt piciorul pentru echipă și trebuie să câștig măcar un ban.”  Cosmin Băcilă, Pandurii

38 – de meciuri în Liga 1, 2 goluri şi 6 pase de gol a bifat Băcilă la Pandurii în 3 ani de zile

Şi-a găsit echipă, dar nu pe salariul de la Tg-Jiu

Mijlocaşul care împlineşte 30 de ani în septembrie spune că şi-a găsit echipă în Liga 1, cel mai probabil una dintre cele care au promovat în această vară, Săgeata Năvodari, ACS Poli Timişoara sau Corona Braşov. Salariul oferit de acestea e totuşi departe de ceea ce câştigă acum la Pandurii. „Eu aștept să vin la Tg-Jiu, să vorbesc și cu domnul Condescu, încerc să găsesc o soluție. Aș vrea totuşi să plec și să joc. Mi-am găsit echipă la Liga 1 dar cu pretenții mai slăbuțe, cu bani puțini, cu un salariu mai mic”, admite Băcilă. „Am discutat cu el, i-am propus ceva, nu a acceptat. În aceste condiţii rămâne să se pregătească cu echipa a doua. Mai are de jucat fotbal, ar fi mai bine pentru el să caute un alt angajament. Sper să ajungem la o înţelegere”, e opinia directorului executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

1 – jucător a mai fost pus pe liber odată cu Băcilă: Adrian Rusu. Fundaşul de 29 de ani şi-a reziliat contractul şi va juca la ACS Poli Timişoara

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: