Număr mic de infectați în Gorj. Nu are cine prelucra testele!

Un singur pacient infectat cu noul coronavirus infectat în 24 de ore a fost raportat luni de Grupul de Comunicare Strategică pentru județul Gorj. Este vorba de un pacient internat la un spital din București, care a fost testat acolo.

Ulterior, Direcția de Sănătate Publică Gorj a comunicat că au fost patru cazuri în 24 de ore, adică pacientul de la București și trei gorjeni care s-au testat la laboratoare private.

Spitalele din Gorj au fost nevoite să trimită probele recoltate luni la laboratoare din alte județe, pentru că cel de la Târgu Jiu nu poate lucra din lipsă de personal. Medicul și biologul ar fi în concediu.

Luni, erau în așteptare 132 de teste la nivelul județului. „De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 4 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: un test pozitiv efectuat în cadrul unui laborator de stat, din țară (transmis Direcției de Sanătate Publică Gorj); trei teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private“, a precizat DSP Gorj.

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: