Număr record de spectatori la meciul Universităţii cu FCSB

FCSB va întâlni Universitatea Craiova într-un adevărat vulcan pe „Ion Oblemenco”! Cele două echipe se întâlnesc duminică în etapa cu numărul 8 a play-off-ului Ligii 1, iar pe stadionul „Ion Oblemenco” vor veni 30.000 de spectatori.

Bucureștenii de la FCSB se vor deplasa în acest weekend la Craiova, pentru duelul cu Universitatea. Elevii lui Toni Petrea vor avea, însă, probleme destul de serioase pe „Ion Oblemenco”. În afara faptului că formația pregătită de Laurențiu Reghecampf este în vârf de formă, „alb-albaștrii” vor avea susținerea unui întreg stadion, care va fi ticsit la ora jocului.

Oltenii nu depind doar de propriile rezultate, însă încă păstrează șanse matematice la câștigarea titlului, iar suporterii știu acest lucru. Fanii au luat, astfel, cu asalt casele de bilete. Astfel, în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” vor fi 30.000 de oameni care vor urmări meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Partida va intra în topul asistențelor din acest sezon, condus în acest moment de jocul dintre FCSB și Dinamo (6-0), disputat pe Arena Națională, în fața a 36.000 de fani.

Universitatea Craiova și FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: