Numire făcută de Orban, criticată de liberalul Grivei

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, a criticat numirea lui Gheorghe Grigorescu pe funcția de subprefect de Gorj, deși numirea a fost făcută de șeful lui de partid, premierul Ludovic Orban.

“Actualul subprefect mie nu îmi prezintă încredere”, a spus Grivei la Radio Infinit. “Nu știu cine l-a susținut, cum l-a susținut, am înțeles că PMP-ul. Pentru mine actualul subprefect nu prezintă încredere”, a adăugat acesta.

Potrivit unor surse, Grigorescu ar putea ajunge prefect, după ce guvernul va găsi o cale să îl înlocuiască pe Cristi Rujan. Grivei nu a explicat clar ce are împotriva lui Grigorescu, spunând doar că foarte mulți prefecți și subprefecți de până acum au fost “de poză”.

Grivei a ținut să precizeze că este “o apreciere personală”, dar acesta este cunoscut pentru faptul că exprimă în spațiul public chestiuni discutate la partid, dar neasumate de conducere.

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, s-a arătat surprins de atacul lui Grivei la trei săptămâni după numirea subprefectului și spune că bănuiește că "i-a dat cineva ordin". (A.A.)

Vizualizări: 2,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: