O delegație din străinătate vizitează două localități din Gorj

O delegație din străinătate a venit în Gorj în cadrul unui proiect care vizează un parteneriat între două licee din județ, cu unități de învățământ din Lituania, Turcia, Polonia și Italia. Din acest proiect fac parte liceul din Turburea și cel de la Țicleni.

Astăzi, elevi din cele patru țări însoțiți de cadre didactice au vizitat comuna Turburea. ”Astăzi comuna noastră a fost vizitată de o delegație formată din elevi din Lituania, Turcia, Polonia și Italia în cadrul unui proiect desfășurat între două licee din Gorj și altele din străinătate. Este de fapt un schimb de experiență. Elevii de la Turburea au fost în vizite în cele patru țări și acum au venit și cei de acolo. Este o delegație de 38 de persoane, care vor vizita și liceul din Țicleni, dar și obiective turistice din județul Gorj, precum și Parlamentul României”, a declarat Ion Bîrcă, primarul din Turburea.

Potrivit primarului din comună, străinii au fost plecat impresionați de ce au găsit la Turburea. ”Eu cred că au plecat cu o părere frumoasă. Le-am arătat toate investițiile realizate, dar și pe cele în desfășurare. Au mers și la unitățile de învățământ și au rămas plăcut impresionați”, a spus Ion Bîrcă.

Vizualizări: 3,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: